Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Matuška Broumy

DOMÁCÍ
7. 4. 2010 22:28 autor: tomas
Čtenářů: 13435 | Fotogalerie
Komentáře: 15
Pivovárek je to mladý, co do ročního výstavu opravdu malý, ale za první rok své existence se už stačil se svým pivem zařadit do české extraligy o čemž mimo jiné svědčí hned dvě cenné trofeje z letošních respektovaných pivních a degustačních slavností v Táboře.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: Eda
5. 5. 2010 06:37
Tak jsme konečně ochutnali a je to fakt super pivko.Sice nejsem až zase takovej znalec,ale bylo tak dobrý žem jsme nedodrželi plán 3ks :-)
Od: Honza Svetpiva.cz
22. 4. 2010 09:12
Podle ctenare Miry je to nasledovne(z diskuze na Svetupiva.cz):
Takže na vysvětlenou všem gurmánům a zájemcům,co mají namířeno do Broum.Ve všední den se otevírá Hospůdka na hřišti v 16.hod. a o víkendech už ve 14.hod.V současné době si můžete smlsnout na Matuškovi při každé návštěvě a to světlé 13° a černé 14°.
Od: tomas
22. 4. 2010 07:01
Eda: Jak je to v Branově netuším, ale v Broumech na hřišti by měli mít stabilně na čepu aspoň o víkendech od Matušky světlou třináctku a tmavou čtrnáctku.
Od: Eda
21. 4. 2010 12:09
Chystáme se za týden z Branova na ochutnávku.Jak to vypadá v hospodě Na hřišti?Je tam teď pivko k mání?(Kromě Budvaru)
Od: Luděk
18. 4. 2010 15:35
to Kejna: Jene, Marek se asi nevzbudí, protože už kdysi dávno zcela vážně napsal: "Na Moravě žijou lepší lidi než v Čechách." Po vyřčení tohoto teorému jsem zpozorněl, jaká moudra to budou příště. Jak se později ukázalo po jeho neslavné první "návštěvě" na Slovensku, oprávněně :-(
Je to vidět i v týhle diskuzi - Energetik, Honza Pechánek nebo Martin Kybal: věcní, Marek: vykrucující se jak malej kluk...
Od: Kejna
17. 4. 2010 19:56
tak jsem dnes na jedné prima zahrádce za paknkráckou věznicí potkal pana K., který trval na tom, že si tuhle diskuzi musím přečíst a je to fakt masakr, sakra Marku vzbuď se! já nepřestávám žasnout a fakt mě dojímá vysvětlení "ukrad jsem v trafice časopis, protože jsem koupil noviny a na marží z nich se trafikant přece zahojí" .. no ještě mi zbývá dodat "kapitalista jeden, zaslouží si to, stejně tyje z potu a krve nebohého proletariátu" ach jo, kde to žijem :-(
Od: Energetik
9. 4. 2010 10:56
No, bohužel o tom, co vyvádějí někteří sběratelé by mohlo hodně lidí vyprávět :-( Škoda, protože tohle už pak o sběratelství vůbec není.
Od: pechi
8. 4. 2010 21:53
to MK: Každopádně se k tomu Klub bude muset postavit čelem a situaci vyřešit, jinak se to s náma potáhne dál a ve finále to poškodí všechny členy Klubu. Třeba už jen tím, že by nás příště nemuseli nikde vítat s otevřenou náručí. To je můj názor jako jednoho z X členů KSPSP.
Od: Honza Svetpiva.cz
8. 4. 2010 21:43
to MK: Ty se mi fakt obcas asi zdas. Napsat, ze jste si neco koupili, tudiz je vse v poradku, i kdyby se byvalo neco ztratilo, muze napsat jen XXXX.

Anebo jsi tim chtel poukazat na to, ze Martin m je vlastne vydriduch a kdyz si necha zaplatit 35Kc, vlastne mu to patri...
Od: Marek Kamlar
8. 4. 2010 19:42
to Tomáš: Nakouřený Eggenberg se dal za dvacku koupit na burze v Rakovníku. Sice tam ten prodejce měl jenom pár lahví, ale na mě zůstal, což je hlavní. :-)

to Martin Kybal: Sklenice se neprodávaly po 150, ale po dvou stovkách. A co se případného dořešení vzniklé situace týče, tak já sám za ostatní rozhodnout nemůžu, ale můžeme se zkusit nějak domluvit na pondělní schůzce. Protože je to však slovo proti slovu - hostinský se mohl splést, příp. to mohl vzít někdo jiný, páč tam neseděli jenom sběratelé, ale i nějací túristi - viděl bych to spíš na dodatečném zaplacení piv, která nám byla v pivovaru zdarma načepována z tanku, než na nějakém placení sklenic, které se údajně ztratily. Každopádně případnému názoru většiny se samozřejmě přizpůsobím.

P.S.: Pan Matuška kvůli tomu volal i Milošovi a JéPéčkovi, takže nejen tobě a Jardovi.

to Honza Kočka: Prosím o detailnější vysvětlení. Tvou poznámku jsem totiž nepochopil a jak teď koukám na icq, tak nejen já.
Stránky : 1 2 >>
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT