Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

AKTUALITY

ZUBR pokračuje v oslavách 140 výročí. Právě nyní vrcholí přípravy na ZUBRFEST.
9. 8. 2012
t
Letošní 8. ročník tradičního ZUBRFESTU promění 8. září přerovské výstaviště v největší hospodu na Moravě. Hlavním lákadlem se stane nepasterovaný ZUBR Gold, který tady poprvé poteče přímo z tanku. Jím i desítkou dalších druhů piv z produkce moravských pivovarů Zubr, Holba a Litovel se budou zapíjet desítky gulášů.

Ochutnat dobré pivo do Přerova přijedou i Support Lesbiens. Nejen pro své fanoušky se stanou hlavním programovým tahákem, podobně jako Mňága a Žďorp nebo Fleret. Na hlavním pódiu předvedou svoji premiéru i nezkrotní Leopardi z Hudební umělecké školy z Lipníku nad Bečvou. Nezávislou scénu obsadí místní skupiny,  na které naváže moderátor akce a  DJ Mirek Karásek svým večerním  diskotékovým koktejlem. Každý návštěvník letos navíc dostane pivní novinku Escape Free Energy v 0.33 l lahvi jako dárek.
Loni akci navštívilo 7500 lidí a pokud bude přát počasí, mohl by jejich počet ještě narůst.
Na akci pivovar nasadí na  50 výčepních zařízení, ze kterých potečou nejen tradiční piva.
„ Nebude chybět ani náš skokan roku, ochucený Zubr YUZU. Je tím správným festivalovým pivem a patří mu stále větší popularita. Příznivci dobrého piva se mohou těšit také  na  nepasterovaný Zubr Gold, čepovaný přímo z tanku,“ říká Petr Hermély z pivovaru ZUBR. K dispozici bude na  1500  míst k sezení v párty stanech a venku. V rámci gulášového klání se do Přerova sjedou kuchařští mistři z celé republiky a přidají se i zahraniční. Zhruba ve 30 polních kuchyních to bude pěkně vřít už od rána, aby mohli návštěvníci hned po poledni ochutnávat desítky gulášů a zapíjet je nejoblíbenějšími pivy na Moravě. Zubr do soutěže postaví vlastní  kuchařský tým, jehož pivní guláš se stal favoritem návštěvníků v předchozím ročníku. Vstupenky v hodnotě 90  Kč budou v prodeji přímo na akci.

Tisková zpráva pivovaru
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT