Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

AKTUALITY

Prazdroj chystá show k uvedení nové značky
25. 2. 2012
t
Nová značka Plzeňského Prazdroje Fénix bude slavnostně představena veřejnou ochutnávkou a videomappingem na větrací věže Strahovského tunelu.

Plzeňský Prazdroj představí nové pivo, o kterém tvrdí, že je netradiční a od ostatních se liší nejen svou chutí. Pivovar volí i neobvyklý začátek kampaně a uvedení nové značky na trh. „Baví nás věci dělat jinak, proto i zrození Fénixe bylo hrou,“ vysvětlil marketingový manažer Plzeňského Prazdroje Dalibor Vainer „To však byl jen začátek: Fénixe světu ukážeme v den, který je vlastně v letošním roce tak trochu navíc, ve středu 29. února.“

V 19 hodin bude pro veřejnost na pražském Strahově kromě degustace připraveno mytické zrození Fénixe promítané speciální technologií videomappingu na větrací věže strahovského tunelu. Projekce znázorní cykly zrození, kdy nové, svěží a originální věci povstávají z věcí tradičních a historických.

Originální receptura Fénixe vznikla přímo v Plzeňském pivovaru. „Naši sládkové ladili výslednou chuť velice pečlivě a připravili lehké pivo se svěžím aroma, které představuje spojení tradice s moderním světem,“ řekl o nové značce Dalibor Vainer.

Zdroj: strategie.e15.cz

  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT