Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

AKTUALITY

Pivovarské slavnosti v Holbě přilákaly 7 tisíc lidí
7. 9. 2010
t
Vstupným pivovar přispěje na výstavbu dětského hřiště

V pátek a v sobotu se do pivovaru sjelo 7 tisíc lidí a to i přes chladné počasí, které v Jeseníkách panovalo. Největším lákadlem bylo dobré pivo a koncert skupiny Olympic.

Z několika desítek  výčepních zařízení tekla nejen Holba, ale také Zubr, Litovel a dokonce slovenský Steiger. Nejen fajnšmekři si mohli vychutnat také Holbu Šerák Speciál, kterou pivovar uvařil speciálně pro tuto příležitost. Slavnosti letos zahájily salvy z historických zbraní, po nichž  následoval přípitek Holbou Šerák z právě naraženého sudu. Součástí zahajovací ceremonie se stal  také křest knihy O Hanušovicích, okořeněný zábavným komentářem známého  baviče  Josefa Aloise  Náhlovského.  Křtilo se jak jinak než Holbou Šerák s přáním zdárného  uvedení knihy do života.

Velký ohlas měly soutěže  karaoke, které lákaly  nové talenty na zlatou odměnu v podobě kartonu   Holby. Pivovarské slavnosti proběhly ve znamení dobrého piva, hudby, tance  a zajímavých vystoupení. Tradičně  patří k nejvýznamnější společenským akcím v regionu, navíc s  dobročinným podtextem. Část výtěžku ze vstupného totiž pivovar věnuje na výstavbu dětského hřiště v Hanušovicích.


Tisková zpráva pivovaru

  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT