Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

AKTUALITY

Přijďte ochutnat Svijany na Gurmán festival
13. 4. 2010
t
O víkendu 1. a 2. května se bude konat ve Festivalparku na letišti v Hradci Králové požitkářská akce nazvaná Gurmán festival. Určena je všem milovníkům dobrého piva a jídla, těšit se můžete na známé osobnosti i pivo ze Svijan.

Gurmán festival představí více než 60 značek piv a speciálů od 20 menších českých pivovarů, mezi nimiž najdete i sortiment Pivovaru Svijany. Pivní lahůdky doplní 20 vybraných

restaurací, jejichž šéfkuchaři připraví jídla snoubící se s chutí tohoto alkoholického nápoje.
Za přijatelnou cenu tak budete moci ochutnat nejen lahůdky z pivního světa, ale také speciality připravené z českých surovin a bez jakýchkoliv umělých přísad. „Doufám, že naši fanoušci ocení šíři našeho portfolia i rozmanitost chutí svijanského piva, které na Gurmán festivalu představíme. V letošním roce se jedná sice o jednu z prvních, ale rozhodně ne poslední akci, jíž se Pivovar Svijany zúčastní. Dalšími jsou Pivní slavnosti v Olomouci, Oslavy Prahy, Slavnosti piva v Českých Budějovicích a řada dalších“, říká Petr Menšík, sládek Pivovaru Svijany.

Veškeré speciality si můžete vychutnávat během doprovodného programu, jehož součástí budou třeba YoYo Band, Red Hot Chilli Peppers revival, Žlutý Pes, Ivan Hlas nebo Děda Mládek Illegal Band. Kuchařskou exhibici zde předvedou televizní tváře Zdeněk Pohlreich, Emanuele Ridi, Radek Šubrt nebo Jan Punčochář.

 

Program začíná po oba dny v 11,00 hodin, vstupenky zakoupíte za 90 Kč na jeden den nebo za zvýhodněnou cenu 150 Kč na oba dny.


Tisková zpráva pivovaru
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT