Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

AKTUALITY

Třetí ročník Pivního festivalu Řevnice: kvalitní pivo a tradiční pohoda
16. 3. 2018

Pivní festival Řevnice se chystá na třetí ročník, který se koná na řevnickém náměstí a v přilehlých prostorách v sobotu 26. května od 11:00 do 19:00. Již tradiční přehlídka pivovarů zejména z regionu středních Čech se opět ponese v uvolněném, pohodovém rytmu s důrazem na kvalitu, nikoli kvantitu. Vstup je samozřejmě zdarma.

Na festivalu se představí přes patnáct pivovarů – vedle stálic, jako jsou Vilém, Fabián, Všerad, Zichovec či Kytín, přijede nováček Zbraslavská koza, ale také zatím létající řevnický pivovar, který loni dorazil na poslední chvíli s pivem uvařeným v plzeňské Beer Factory a sklidil velkou chválu. Své produkty nabídne též pražský Vinohradský pivovar, Bad Flash, Lochkov a Dolní Počernice, stejně jako pojízdná pivotéka Čerstvé pivo, která loni točila dobroty třeba z Bubenče. Místní restaurace U Rysů nabídne Albrechta a speciálního Rysa z pivovaru Lužiny, vedlejší Malá Morava pak bude točit Matušku a Hendrycha.

Pěknou tradicí se stala účast místních domovarníků, kteří návštěvníkům festivalu nabízejí své pivo formou welcome drinků u vstupu na festival. Chybět nebude ani soutěž o nejlepší pivo festivalu, kterou loni vyhrála desítka z Kytína.

O občerstvení se postarají partnerské restaurace U Rysů a Malá Morava, ale také vyhlášení řevničtí řezníci a samotné pivovary, kterým pořadatelé pro letošek dali naprosto volnou ruku s prezentací všeho dobrého, co dokáží vyrobit a přivézt do městečka na Berounce. Aktuální informace k festivalu najdete na stránkách www.pivnifestivalrevnice.cz, případně na Facebooku: https://www.facebook.com/pivnifestivalrevnice.

Tisková zpráva organizátora

  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT