Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Komentáře článku

Pivní Krušnohoří podruhé

ZAHRANIČNÍ
16. 1. 2010 16:43 autor: tomas
Čtenářů: 13900 | Fotogalerie
Komentáře: 13
Smířen s tím, že okamžik, kdy řekne zima své poslední sbohem ještě zdaleka není na dohled a čas nějakých těch delších pivních výprav není ještě na pořadu dne, nezbývá než zavzpomínat na dobu horkého léta, kdy nebyla o pivně poznávací povyražení nouze.


Přidat komentář     Zobrazit článek
Položky označené symbolem * musí být vyplněny, jinak nebude příspěvek zapsán.
Jméno*  
Text*
Kód z obrázku:*Security Image
Od: Honza Svetpiva.cz
25. 1. 2010 07:01
Ty blaho, to je masaz:)

No, rekl jsem si o ni, ze. Jinak s tim autem trochu podpasovka, ale asi jsi se blbe dival. Partak ma olitanou Oktavii kombi. A vzhledem k tomu, ze ma velkou spedicni firmu, po Vandaku jezdi minimalne, tolik kilometru za rok bych opravdu najezdit nechtel:)

nejjedednodussi bude, kdyz si zkusis pikopivovar. Staci si pak koupit sekacovou stacecku, dve jehly stoji pres sto tisic, k tomu si nechat nekde udelat spravny etiketym, ty nase ucpavaji mycku v pivovaru, kam posilame nse sudy na vymiti:) pak muzes vesele stacet do skla, vybirat zpetne lahve atd...To samozrejme za predpokladu, ze presvedcis lidi, ze ty prachy navic, ktery plati jen za to, ze je to sklo, Ti opravdu daji...
Od: tomas
24. 1. 2010 08:44
Ano Honzo, dobrý postřeh. Vím, že jsem s tím už otravnej, ale když má bejt lobing účinej, musí bejt holt soustavnej..... Na Kocoura jsem ale tentoktát fakt nenarážel, i když mne teď napadá, že kdyby majiteli stačila na popojíždění po vanďáku vojetá oktávka a ne bourák za mega a půl, tak by na stáčečku zbylo. Já jen pořád marně čekám, kdo konečně naše pivní PET knouháu prodá do západní Evropy. Dyť by na tom vydělal mnohem víc než Wicherle na kontaktních čočkách. Tam ty pivovarský zpátečníci nikde ještě nepochopili, jakej úžasně praktickej materiál my tady máme....Předpokládám taky, že na svých cestách po světě nebo u zahraničních návštěv u nás, přesvědčujete pivovarníky o výhodách piva v PET. Nebo snad ne? Můžu vás ale uklidnit, že se žádná revoluce nechystá a s remcáním na petky a kelímky jsem osamocený, naivní idealista. Naprostý většině lidí z mýho okolí petky nevadí.
Od: Honza Svetpiva.cz
23. 1. 2010 21:18
No jooo, PET lahve, to uz tu dlouho nebylo:)
Staci si jeden minipivovar otevrit, koupit hned staceci linku a hlavne mycku a presvedcovat lidi, ze ty penize navic za to stoji...:)
Stránky : << 1 2
Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek uživatele, který v diskusi použije vulgární slova a společensky neúnosné výrazy.
  skenovat0001_1

© Pivní Obzor 2007 - 2024 | Provozováno na RS MAXSOFT